FAQ’s

Veelgestelde vragen

De escaperooms zijn beide zo gemaakt dat je met max 8 personen per escaperoom naar binnen kan. Daar maken we geen uitzondering op. Mede ook uit veiligheidsoverwegingen.
Je kunt 10 minuten vooraf aanwezig zijn. Dit krijg je ook via de mail bevestigd.
Je kunt bij Escape Room Harderwijk gratis parkeren en ook voor de deur. Ideaal dus!
We hanteren voor “de Criminele” kamer en voor “Lab X” een leeftijd van minimaal 16 jaar. Zijn jullie met een gezin of familie, dan kan de persoon onder de 16 jaar ook mee. Er mogen dan max 4 kinderen vanaf 10 jaar mee naar binnen.
Zorg dat je vooraf naar het toilet bent geweest, want tijdens het spel is dit NIET mogelijk. We hebben bij de escape room natuurlijk een toilet voor de mensen die heel zenuwachtig zijn…
Het leuke van onze Escape Room in Harderwijk is dat het voor iedereen prima te doen is. Vanaf 16 jaar tot 100 kan je mee doen! Als je licht claustrofobisch bent is het ook geen probleem.
Eng niet, het is wel super uitdagend en spannend.
Betalen kan bij ons op contant en per pin. Bedrijven kunnen ook op factuur betalen, deze moet dan wel vooraf zijn voldaan.
Natuurlijk kan dat. Dit kan tot uiterlijk 48 uur voor je gereserveerde tijd. Ben je te laat, dan moeten we helaas wel de kosten in rekening brengen.
Natuurlijk kan dat. Je kan met max 8 personen tegelijk in 1 Escape Room. We hebben 2 escaperooms dus max 16 personen in 2 kamers. Ben je met meer dan 8 of 16 personen dan kan je meerdere “tijdsloten” reserveren. Diegene die niet in de Escape Room bezig zijn kunnen we andere activiteiten aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden of klik hier voor een aantal voorbeelden.