Veelgestelde vragen

Corona virus en wat nu?

Wij als escaperoom Harderwijk volgen de officiële adviezen op om verder besmetting te voorkomen. Wij zullen er alles aan doen om de gestelde maatregelen zo goed mogelijk op te volgen. Wanneer u bij ons komt spelen vragen wij u de door de overheid gestelde adviezen te respecteren.

Mocht de overheid met nieuwe maatregelen komen dan zullen wij hierop aansluiten.

 

 

Mogen er echt niet meer dan 6 personen naar binnen?

De escaperooms zijn zo gemaakt dat je met maximaal 6 personen per escaperoom naar binnen kan. Je kunt dus met 12 personen tegelijk 2 escaperooms spelen. Ben je met meer dan 12 personen en wil je toch graag de escaperooms spelen? Bekijk dan onze arrangementen pagina. Jouw groep wordt dan verdeeld in meerdere teams. Welke groep weet het snelst uit de kamer te ontsnappen? Terwijl het ene team in De criminele kamer zit en het andere team in Het Laboratorium spelen de andere teams een activiteit naar keuze.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Bekijk de algemene voorwaarden.

Hoe laat moeten wij aanwezig zijn?

Wij willen je vragen om 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. Ter herinnering zullen wij dit nogmaals vermelden in de mail. Wil je vooraf nog wat drinken? Dan vragen wij je om 15 minuten vooraf aanwezig te zijn.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt bij Escaperoom Harderwijk gratis voor de deur parkeren. Ideaal dus!

Welke leeftijd?

We hanteren voor beide escaperooms een leeftijd vanaf 14 jaar. Zijn jullie met een gezin of familie? Dan mogen kinderen vanaf 12 jaar ook mee. Er mogen dan maximaal 4 kinderen vanaf 12 jaar mee naar binnen. 

Voor wie is het spel niet geschikt?

Het leuke van onze Escaperooms in Harderwijk is dat het voor iedereen prima te doen is. Vanaf 12 jaar tot 100 kan je mee doen! Ook als je lichtelijk claustrofobisch bent, is er geen probleem. Wij houden jou namelijk nauwlettend in de gaten. 

Kan je tijdens het spel naar het toilet?

Zorg dat je vooraf naar het toilet bent geweest, want tijdens het spel is dit NIET mogelijk. We hebben bij de escaperoom natuurlijk een toilet voor de mensen die heel zenuwachtig zijn…

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Je kunt bij ons contant betalen en pinnen. Bedrijven kunnen ook op factuur betalen, deze moet dan wel vooraf zijn voldaan.

Hoe kan ik bij jullie annuleren?

Je kunt tot uiterlijk 48 uur voor je gereserveerde tijd annuleren. Ben je te laat, dan moeten we helaas de kosten in rekening brengen.

Is de escaperoom eng?

Er is maar één manier om daar achter te komen… (Onze escaperooms zijn niet eng, maar men kan het als spannend ervaren.)
Redden jullie het om binnen 60 minuten te ontsnappen?