Arrangementen

Wil je meer dan alleen de Escape Room Harderwijk doen? Of zijn jullie met meer dan 8 personen?

We hebben voor groepen groter dan 8 personen namelijk veel mogelijkheden. Zo kan je er een complete middag/dag van maken voor je personeelsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest op de Veluwe. Een combinatie met een e-scooter rit of  een Segway tour kan namelijk ook. Neem gerust even contact op en leg je wensen bij ons neer.  Harderwijk is namelijk een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag.

Escape Room Harderwijk is een onderdeel van

Programma A:

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Harderwijk: Beide kamers

We delen de groep op in 2 teams. Een start in de Criminele kamer en de andere start in Lab X.  Na afloop kan je dan jullie ervaringen uitwisselen. Zo kan je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dan wilt.

We rekenen in totaal dan €200,- voor beide kamers op ma t/m don (elke team speelt 1 kamer)

We rekenen in totaal dan €210,- voor beide kamers op vrij t/m zon (elke team speelt 1 kamer)

We rekenen in totaal dan €400,- voor beide kamers op ma t/m don! (elke team speelt 2 kamers)

We rekenen in totaal dan €420,- voor beide kamers op vrij t/m zon! (elke team speelt 2 kamers)

Programma B:

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Harderwijk en Adventionary

We delen de groep op in 2 teams. Een start in de Escape Room Harderwijk en de andere start met Adventionary. Dit hilarische spel is een combinatie van hints en pictionary! Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om. Zo kan je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dan wilt.

We rekenen in totaal dan €15,- extra voor Adventioanry spel per ronde.

Programma C:

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Harderwijk en GPS wandeling

We delen de groep op in 2 teams. Een start in de Escape Room Harderwijk en de andere sturen we op pad per GPS. Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om. Zo kan je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dan wilt.

We rekenen in totaal dan €10,- extra voor GPS per ronde.

Programma D:

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Harderwijk en kletsfiets

We delen de groep op in 2 teams. Een start in de Escape Room Harderwijk en het andere team gaat met de kletsfiets op weg. De kletsfiets is een speciale fiets waar je met +/- 7 personen op kan zitten. Met de gezichten naar elkaar toe kan je lekker kletsen tijdens de rit door de omgeving. Natuurlijk moet wel iemand sturen! Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om.

We rekenen voor de kletsfiets bij:
9 t/m 11 personen: € 17,50 p.p. extra
12 personen 16 personen: € 15,00 p.p. extra

Programma E:

van 9 tot 16 personen Escaperoom Harderwijk en E-scooter rijden (in bezit van rijbewijs verplicht)

We delen de groep op in 2 teams. Een start in de Escape Room Harderwijk en het andere team gaat met de e-scooter een mooie route rijden.  De e-scooter brengt jullie langs de mooie plekken van Harderwijk op de Veluwe ! Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om.

We rekenen voor de e-scooter:
9 t/m 11 personen: € 25,00 p.p. extra
12 personen 16 personen: € 22,50 p.p. extra

Zijn jullie met meer dan 16 personen?

Ook dan hebben we leuke combinatie programma’s met de escape room Harderwijk. We kunnen dan bovenstaand combi’s maken maar ook activiteiten als o.a. e-scooter, segway, handboogschieten en meer.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en het laatste nieuws van Escaperoom Harderwijk!