Onze arrangementenMaak er een dagje weg van

 

Wil je naast de escaperoom meerdere activiteiten bij ons doen? Dat is mogelijk! Zie hieronder onze mogelijkheden!

Programma A

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Harderwijk

We delen de groep op in 2 teams. Eén team start in de Criminele kamer en het andere team in Het Laboratorium. Na afloop kunnen jullie de ervaringen met elkaar uitwisselen. Zo kun je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dat wilt.

We rekenen in totaal €210,- voor beide kamers op ma t/m do (elk team speelt 1 escaperoom.

Meer informatie

Programma B

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Harderwijk en Adventionary

We delen de groep op in 2 teams. Eén team start in 1 van de escaperooms het andere team start met Adventionary. Dit hilarische spel is een combinatie van hints en pictionary! Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om. Zo kun je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dat wilt.

We rekenen in totaal €17,50 extra voor Adventionary spel per ronde.

Programma C

Van 9 tot 16 personen

Escaperoom Harderwijk en GPS wandeling

We delen de groep op in 2 teams. Eén team start in de escaperoom en het andere team sturen we op pad met een GPS. Na +/- 1 uur wisselen we dit om. Zo kun je een competitie element inbouwen als je dat wilt.

We rekenen in totaal €17,50 extra voor GPS per ronde.

Meer informatie

Programma D

van 9 tot 14 personen

Escaperoom Harderwijk en kletsfietsen

We delen de groep op in 2 teams. Eén team start in de escaperoom en het andere team gaat met de kletsfiets op pad. De kletsfiets is een speciale fiets waar je met max. 7 personen op kan zitten. Met de gezichten naar elkaar toe kun je met elkaar praten tijdens de rit. Geniet ondertussen ook van het uitzicht. Iemand moet uiteraard gaan sturen.

We rekenen in totaal €220,- extra voor de kletsfiets per ronde.

Meer informatie

Zijn jullie met meer dan 16 personen?


Ook dan hebben we leuke combinatie programma’s met de Escaperoom Harderwijk. We kunnen bovenstaande combi’s maken, maar ook activiteiten als o.a. de Ipad Challenge, handboogschieten en meer. Vraag naar de mogelijkheden!