Onze arrangementenMaak er een dagje weg van

 

Wil je naast de escaperoom meerdere activiteiten bij ons doen? Dat is mogelijk voor grote en kleine groepen! Zie hieronder onze mogelijkheden en neem contact met ons op voor meer informatie.

De prijzen zijn inclusief BTW en voor bedrijven dus aftrekbaar

Programma A

Combideal escaperooms

Speel beide escaperooms in één middag. Zowel te reserveren voor grotere groepen en kleinere gezelschappen.

Krijg €10,- korting bij het reserveren van deze combideal! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of ons telefoonnummer.

We rekenen in totaal €220,- voor beide kamers. (elk team speelt 1 escaperoom.

Meer informatie

Programma B

Combideal escaperooms en adventionary

We delen de groep op in 2 teams. Eén team start in 1 van de escaperooms het andere team start met Adventionary. Dit hilarische spel is een combinatie van hints en pictionary! Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om. Zo kun je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dat wilt.

We rekenen in totaal €22,50 extra voor Adventionary spel per ronde.

Programma C

Escaperoom Harderwijk en GPS wandeling

We delen de groep op in 2 teams. Eén team start in de escaperoom en het andere team sturen we op pad met een GPS. Na +/- 1 uur wisselen we dit om. Zo kun je een competitie element inbouwen als je dat wilt.

We rekenen in totaal €22,50 extra voor GPS per ronde.

Meer informatie

Programma D

vanaf 12 tot ? personen

Escaperoom Harderwijk en groepen

Door onze ruime aanbod kunnen we ook voor grotere groepen een leuke middag bieden. We kunnen dan diverse activiteiten combineren, wacht dachten jullie van :

– Escaperooms Criminele kamer en Lab X
-VR- escapegame La Casa de Dinero
-Adventionary

Dit kunnen we nog aanvullen met ons spel Deadline. Vraag gerust naar de mogelijkheden als jullie met meer dan 12 deelnemers zijn.

Meer informatie

 

Zijn jullie met meer dan 12 personen?

Ook dan hebben we leuke combinatie programma’s met de Escaperoom Harderwijk. We kunnen bovenstaande combi’s maken, maar ook activiteiten als o.a. de Ipad Challenge, handboogschieten en meer. Vraag naar de mogelijkheden!