Overzicht van onze Escaperoom Harderwijk

De criminele kamer:

Eenmaal in het kantoor van de “De Muts” blijkt dat geen lieve man te zijn! Vol ergernis spreekt hij jullie toe en hij wil van alles. Blijven jullie rustig en cool en weten jullie de lastige vragen te ontwijken? Boos en vol frustratie sluit de Muts jullie op in zijn kantoor. Doorzoek alles wat er te vinden is en probeer zo te achter halen wat er met Harry de V. gebeurd is. Hoeveel cocaïne er is en waar komt toch al dat geld vandaan? Ook de wapens van de Muts zijn indruk wekkend, maar weten jullie alle codes te vinden? Hopelijk staan jullie op tijd weer buiten, want anders kan het verkeerd aflopen…

Lab X:

In dit lab blijkt al snel dat jullie in een zeer bijzonder lab terecht gekomen zijn. Lege kooien, pruttelende vage substanties en een beetje rare geur. De professor komt ook verward over. Ontdekken jullie wat hier echt gaande was of worden jullie onderdeel van een experiment? Voegen jullie de juiste stoffen bij elkaar en weten jullie op tijd de uitgang te vinden?

Het betreden van Lab X is geheel op eigen risico……

De Criminele kamer

Meer informatie

Lab X

Meer informatie

Escaperoomapeldoorn.nl

Samen met de waarzegster is de clown plotseling vertrokken uit het circus. Midden in de nacht zijn ze weggegaan, voorgoed! De waarzegster is sindsdien niet meet meer gesignaleerd. De clown vertoon merkwaardige karakter trekken en lijkt vervloekt… Heeft de waarzegster uit het circus hier mee iets te maken?

Ga naar Escaperoomapeldoorn.nl