Escape room Zwolle

Meer dan ooit wordt jullie samenwerking bij onze escape room vlakbij Zwolle op de proef gesteld. Hoe gaan jullie om met de tijdsdruk? Zijn jullie in staat om ‘out of the box’ te denken? En lukt het jullie het raadsel op te lossen? Zodra jullie de escape room binnenstappen, zullen de deuren achter jullie sluiten. Jullie hebben slechts 60 minuten de tijd om te ontspannen uit onze escape room bij Zwolle.

Diverse kamers bij onze escape room bij Zwolle

Bij onze escape room dichtbij Zwolle kun je kiezen uit de volgende twee kamers:

Escape Room ZwolleEscape room nabij Zwolle: de criminele kamer
Stap samen met je team het kantoor van meneer De Muts binnen. Zijn handlanger is Harry de V. Harry de V. is al een aantal dagen nergens te bekennen. Waar hangt hij uit? En wat is de oorzaak van zijn verdwijning? Jullie hebben een uur de tijd om het mysterie op te lossen.

Escape Room ZwolleEscape room vlakbij Zwolle: Lab X
Lab X is het laboratoriumvan professor De Bolle. Samen met je team stap je Lab X binnen en maak je kennis met de verwarde en gestoorde professor. Vroeger testte professor De Bolle op dieren. Vandaag de dag kan dat niet meer, omdat zijn vergunning is afgepakt. Worden jullie zijn proefkonijnen? Jullie hebben slechts een uur de tijd om te ontsnappen uit Lab X.

Hoeveel personen kunnen er meespelen?

Onze escape room bij Zwolle is geschikt voor minimaal twee en maximaal acht personen. I.v.m. de optimale spelbeleving, veiligheid en grootte van de ruimtes kunnen wij hier geen uitzondering op maken. Ben je met meer dan acht personen? Boek dan twee kamers tegelijk. Bovendien is het ook mogelijk meerdere tijdstippen achter elkaar te reserveren bij onze escape room vlakbij Zwolle.

Escape room bij Zwolle; reserveer vandaag nog

Ben je op zoek naar een spannend dagje uit? Laat je opsluiten in één van de kamers van onze escape room nabij Zwolle en ga de uitdaging aan! Los de puzzels op, volg de aanwijzingen en leg verbanden. Klik hier om direct te reserveren voor onze escape room bij Zwolle.

Onze Escape Room vlakbij Zwolle is gevestigd in Harderwijk en ook goed bereikbaar vanuit Nunspeet, de Veluwe, Zeewolde, Ermelo, Putten, Nijkerk en omgeving.