Escape Room Zeewolde

De escape room bij Zeewolde, durf jij het aan? Wanneer de deur in het slot valt, begint de klok te tikken. De cryptische aanwijzingen brengen je stapje voor stapje richting de uiteindelijke sleutel. Jullie hebben precies 60 minuten om de sleutel te vinden. Is jouw team in staat om alle geheimen te ontrafelen? Los de verschillende puzzels en raadsels op door goed samen te werken en logica te gebruiken. Maar wacht niet te lang, want in onze onze escape room bij Zeewolde gaat de tijd sneller dan je denkt…

Diverse kamers bij escape room dichtbij Zeewolde

De escape room vlakbij Zeewolde beschikt over de volgende twee kamers: criminele kamer en Lab X.

Escape Room ZeewoldeEscape room nabij Zeewolde: de criminele kamer
De criminele kamer is het kantoor van meneer De Muts. Er vinden hier geregeld criminele activiteiten plaats. Harry de V. helpt meneer De Muts regelmatig, maar sinds een aantal dagen kan dat niet meer. Harry de V. is nergens te bekennen. Wat is er met hem gebeurd? Ontrafel het mysterie en ontsnap uit de criminele kamer.

Escape Room ZeewoldeEscape room vlakbij Zeewolde: Lab X
Professor De Bolle is in de war. Vroeger testte hij zijn proefjes op dieren. Vandaag de dag is dat verleden tijd, omdat zijn vergunning is afgepakt. Maar waar test professor De Bolle nu dan op? Terwijl de tijd tikt, stijgt de spanning in Lab X. Voorkom dat jullie onderdeel worden van zijn experiment en ontrafel het geheim binnen 60 minuten.

Hoeveel personen kunnen er meespelen?

Per kamer kunnen er minimaal 2 personen en maximaal 8 personen meespelen. Op deze manier kan er optimaal worden samengewerkt en wordt de ruimte niet te vol. Wanneer je met meer dan 8 personen bent, kun je bij onze escape room dichtbij Zeewolde eenvoudig meerde tijdstippen achter elkaar reserveren. Bovendien is het ook mogelijk bij onze escape room nabij Zeewolde beide kamers tegelijk te reserveren.

Escape room nabij Zeewolde; reserveer vandaag nog

Ontsnap jij binnen 60 minuten uit één van de kamers van onze escape room dichtbij Zeewolde? Ga de uitdaging aan en geef je samen met familie, vrienden of collega’s op. Reserveren kan eenvoudig online. Klik hier om te reserveren voor onze escape room dichtbij Zeewolde.

Onze Escape Room vlakbij Zeewolde is gevestigd in Harderwijk en ook goed bereikbaar vanuit Nunspeet, de Veluwe, Ermelo, Putten, Zwolle, Nijkerk en omgeving.