Escape room Veluwe

Bij onze escape room op de Veluwe worden jij en je teamleden getest op het vermogen om puzzels op te lossen, samen te werken en het hoofd koel te houden onder tijdsdruk. Beleving staat bij ons voorop en daarom is er veel aandacht besteed aan de uitstraling van de kamers. De goed doordachte puzzels zijn uniek, maar maken het niet makkelijk om te ontsnappen. Bovendien heb je slechts 60 minuten de tijd. Lukt het jou op tijd te ontsnappen uit één van de kamers van onze escape room op de Veluwe?

Diverse kamers bij onze escape room op de Veluwe

Onze escape room op de Veluwe bestaat uit de volgende twee kamers:

Escape Room VeluweEscape room op de Veluwe: de criminele kamer
Meneer De Muts is een crimineel en zijn voormalige handlanger is Harry de V. De laatste tijd is Harry de V. nergens meer te bekennen. Hij is een raadselachtige persoon, heeft een paar vaste klanten en is verder erg op zichzelf. Weten jullie te achterhalen wat er met Harry de V. is gebeurd? Ontsnap binnen 60 minuten uit de criminele kamer door alle codes te vinden en puzzels op te lossen.

Escape Room VeluweEscape room op de Veluwe: Lab X
Samen met jouw team stap je het laboratorium van professor De Bolle binnen. Professor De Bolle is een verwarde en gestoorde man. Vroeger testte hij op dieren, maar dat kan niet nu niet meer omdat zijn vergunning is afgepakt. Waar test hij nu op? Aan jullie de taak om het mysterie te ontrafelen. Jullie krijgen 60 minuten de tijd, anders worden jullie onderdeel van zijn experiment.

Hoeveel personen kunnen er meespelen?

Je kunt onze escape room op de Veluwe voor minimaal 2 en maximaal 8 personen boeken. Het maximum is 8 personen omdat de ruimte anders te vol wordt en het lastiger wordt om samen te werken. Ben je met meer dan 8 personen? Dat is geen probleem bij onze escape room op de Veluwe. Reserveer eenvoudig meerdere tijdstippen achter elkaar of boek twee kamers tegelijk.

Escape room op de Veluwe; reserveer vandaag nog

Onze escape room op de Veluwe staat garant voor een spannend dagje uitje. Durf jij de uitdaging aan? Klik hier om direct te reserveren voor onze escape room op de Veluwe.

Onze Escape Room op de Veluwe is gevestigd in Harderwijk en ook goed bereikbaar vanuit Nunspeet, Zeewolde, Ermelo, Putten, Zwolle, Nijkerk en omgeving.