Escape Room Putten

De escape room bij Putten is niet zomaar een kamer waaruit je moet ontsnappen. Nee, al je vaardigheden van jou en en je team worden op de proef gesteld. Werk goed samen en denk out of the box. Lukt het jou om via een aantal pittige puzzels en codes de mysteries op te lossen? Wanneer dit lukt, kun je ontsnappen uit de kamer. Maar let op! Jullie hebben 60 minuten voor deze lastige klus, dus de tijd dringt. Ga de uitdaging aan, samen met je vrienden, familie of collega’s bij de escape room bij Putten.

Diverse kamers bij onze escape room bij Putten

De escape room vlakbij Putten bevat de volgende twee kamers: de criminele kamer en Lab X.

Escape Room PUttenEscape room bij Putten: de criminele kamer
Dit is het kantoor van meneer De Muts. Hij en zijn voormalig handlanger Harry de V. staan bekend om hun criminele praktijken. Harry de V. is echter sinds een aantal dagen spoorloos verdwenen. Wat is er met hem gebeurd? Kom erachter en ontsnap uit de kamer.

Escape Room PuttenEscape room bij Putten: Lab X
Dit is het laboratorium van de gestoorde en verwarde professor De Bolle. Hij mag doordat zijn vergunning is afgepakt niet meer op dieren testen, iets wat hij vroeger wel deed. De vraag is waar hij zijn experimenten nu op test. Weten jij en je team de mysteries op tijd op te lossen? Jullie hebben 60 minuten de tijd, dus schiet op want professor De Bolle is onvoorspelbaar.

Hoeveel personen kunnen er meespelen?

Bij de escape room dichtbij Putten kun je met 2 tot 8 mensen tegelijk per kamer meespelen. Dit limiet is er zodat de beleving optimaal blijft. Wil je echter met meer dan 8 mensen meespelen dan is dit ook mogelijk. Je kan vrij gemakkelijk kamers achter elkaar huren of gebruik maken van één van de arrangementen van de escape room vlakbij Putten.

Escape room bij Putten; reserveer vandaag nog

Denk je dat jij het in je hebt om de mysteries op te lossen en binnen 60 minuten te ontsnappen? Geef je dan samen met je familie, vrienden of collega’s op voor de escape room bij Putten. Reserveren kan eenvoudig online worden gedaan. Klik hier om te reserveren voor onze escape room dichtbij Putten.

Onze Escape Room vlakbij Putten is gevestigd in Harderwijk en ook goed bereikbaar vanuit Nunspeet, de Veluwe, Zeewolde, Ermelo, Zwolle, Nijkerk en omgeving.