Escape Room Nunspeet

Onze escape room bij Nunspeet staat voor mysterie, spanning en uitdaging. Wanneer de deur in het slot valt, zitten jullie als ratten in de val. Lukt het jou om op tijd te ontspannen? Stressbestendigheid is hiervoor geen overbodige luxe, net als een goede out of the box denker. Los de raadsels op, voer de opdrachten uit en probeer ondertussen het hoofd koel te houden. Wees de andere teams van onze escape room bij Nunspeet voor en ontsnap als eerste!

Diverse kamers bij onze Escape room bij Nunspeet

Onze escape room vlakbij Nunspeet beschikt over de volgende twee kamers:

Escape Room Nunspeet Escape room nabij Nunspeet: de criminele kamer
Samen met jouw team gaan jullie de kamer van meneer De Muts binnen. De verdwijning van Harry de V., de voormalige handlanger van meneer De Muts, gaan jullie tot op de bodem uitzoeken. Wat is er met hem gebeurd? En waar is hij nu? Lukt het jullie dit mysterie binnen een uur op te lossen? Wacht dan niet te lang en boek deze spannende kamer!

Escape Room NunspeetEscape room vlakbij Nunspeet: Lab X
In Lab X word je opgesloten in een laboratorium van professor De Bolle. Hier testte hij vroeger op dieren, maar zijn vergunning is afgepakt. Jullie moeten proberen te ontdekken waar hij nu op test, vóórdat jullie onderdeel worden van zijn experiment. Ontkomen jullie binnen 60 minuten uit de werkkamer van de verwarde en gestoorde professor? In de kamer die vol staat met experimenten, probeer je de verborgen aantekeningen en cryptische raadsels te ontcijferen waarmee je je vrijheid kunt terugverdienen.

Hoeveel personen kunnen er meespelen?

Het minimaal aantal personen voor onze escape room dichtbij Nunspeet is 2. Voor de spelbeleving en de veiligheid is het niet toegestaan met meer dan 8 personen het spel te spelen. Ben je met meer dan 8 personen? Geen probleem, je kunt eenvoudig twee kamers tegelijk boeken. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere tijdstippen achter elkaar te reserveren bij onze escape room vlakbij Nunspeet.

Escape room bij Nunspeet; reserveer vandaag nog

Bij onze escape room vlakbij Nunspeet is niets wat het lijkt. Weet jij het mysterie op tijd te ontrafelen? Ga samen met je vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan. Klik hier om direct te reserveren voor onze escape room nabij Nunspeet.

Onze Escape Room vlakbij Nunspeet is gevestigd in Harderwijk en ook goed bereikbaar vanuit de Veluwe, Zeewolde, Ermelo, Putten, Zwolle, Nijkerk en omgeving.