Escape room Nijkerk

Onze escape room bij Nijkerk, durven jullie het aan? Door middel van het oplossen van puzzels, codes, logisch nadenken en speurwerk komen jullie stap voor stap bij de laatste sleutel, die van de deur. Al jullie vaardigheden worden op de proef gesteld. Zo hebben jullie slechts 60 minuten de tijd om de sleutel te vinden. Kunnen jullie omgaan met de tijdsdruk? En verlaten jullie al puzzelend onze escape room vlakbij Nijkerk?

Diverse kamers bij onze escape room bij Nijkerk

Onze escape room in de regio Nijkerk bestaat uit twee kamers, namelijk: de criminele kamer en Lab X. In de onderstaande tekstgedeeltes vertellen we je meer over deze kamers.
Escape Room Nijkerk

Escape room bij Nijkerk: de criminele kamer

Stap binnen in het kantoor van meneer De Muts en kruip in de huid van criminelen. Harry de V., de handlanger van meneer De Muts, is sinds een paar dagen nergens meer te bekennen. Wat is er met hem gebeurd? En waar hangt hij nu uit? Los de verdwijning van Harry de V. binnen 60 minuten op en ontsnap uit het kantoor van meneer De Muts.

Escape Room Nijkerk

Escape room bij Nijkerk: Lab X

Lab X is het laboratorium van professor De Bolle. Hij is een gestoorde en verwarde man die zijn vergunning voor het testen op dieren kwijt is geraakt. Kom erachter waar hij nu op test en voorkom dat jullie onderdeel worden van zijn experimenten. Weten jullie op tijd los te komen uit de handen van professor De Bolle?

Hoeveel personenen kunnen er meespelen?

Spelbeleving en veiligheid zijn twee belangrijke pijlers bij onze escape room dichtbij Nijkerk. Iedere kamer kan daarom worden gespeeld in een team van minimaal twee en maximaal acht personen. Ben je met meer dan acht personen? Reserveer dan de criminele kamer en lab X op hetzelfde tijdstip of meerdere tijdstippen achter elkaar.

Escape room Nijkerk; reserveer vandaag nog

Onze escape room vlakbij Nijkerk is de ultieme escape room van Nederland. Geniet van een te gekke ervaring in één van onze originele kamers. Klik hier om direct te reserveren voor onze escape room bij Nijkerk.

Onze Escape Room vlakbij Nijkerk is gevestigd in Harderwijk en ook goed bereikbaar vanuit Nunspeet, de Veluwe, Zeewolde, Ermelo, Putten, Zwolle en omgeving.