Escape Room Harderwijk

Escape Room Harderwijk, ga jij de uitdaging aan? Als de deur in het slot valt zitten jullie als ratten in de val. Om te ontsnappen zullen jullie op zoek moeten gaan naar de sleutel. Dat lijkt misschien makkelijk, maar schijn bedriegt. Om de sleutel te kunnen vinden, moeten jullie verschillende puzzels en raadsels oplossen en sloten openen. Bovendien hebben jullie geen tijd te verliezen, want jullie hebben precies 60 minuten de tijd om te ontspannen. Ontrafelen jullie alle geheimen? En lukt het jullie op tijd weer buiten te staan? Ga de uitdaging aan met collega’s, vrienden of familie bij Escape Room Harderwijk.

Diverse kamers bij Escape Room Harderwijk

Bij Escape Room Harderwijk kun je kiezen uit de volgende twee kamers:

Escape Room HarderwijkDe criminele kamer
De criminele kamer is het kantoor van meneer De Muts. Hier vinden regelmatig criminele zaken plaats. Harry de V. is de voormalige handlanger van meneer De Muts en is spoorloos verdwenen. Niemand weet waar hij is gebleven. Lukt het jullie te ontdekken wat er met Harry de V. is gebeurd? Terwijl de klok doortikt, stijgt de spanning in de kamer.


Escape Room HarderwijkLab X

Een verwarde en gestoorde man, dat is professor De Bolle. In Lab X testte professor De Bolle vroeger op dieren. Tegenwoordig kan dat helaas niet meer, omdat zijn vergunning is afgenomen. Waar test hij nu op? Worden jullie onderdeel van zijn experiment of weten jullie op tijd het lab te verlaten?

Hoeveel personen kunnen er meespelen?

Escape Room Harderwijk is geschikt voor 2 tot 8 personen. Het maximum is 8 personen, omdat de ruimte anders te vol wordt en de samenwerking lastiger gaat worden. Dit zorgt voor een mindere spelervaring. Ben je meer dan met 8 personen? Geen probleem. Het is mogelijk meerdere tijdstippen achter elkaar te reserveren of twee kamers tegelijk te spelen.

Meer dan Escape Room Harderwijk

Het is mogelijk Escape Room Harderwijk uit te breiden met andere activiteiten. Wat dacht je van Escape Room Harderwijk in combinatie met een solex rit of GPS-tocht? Het zijn twee van de vele mogelijkheden die wij bieden. Escape Room Harderwijk is een onderdeel van Adventure Veluwe, de avonturen specialist. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Deel je wensen met één van onze medewerkers en wij regelen een onvergetelijke dag.

Escape Room Harderwijk; reserveer vandaag nog

Denk je dat het jou gaat lukken binnen 60 minuten te ontsnappen? Geef je dan samen met collega’s, familie of vrienden op voor Escape Room Harderwijk. Reserveren kan eenvoudig online. Klik hier om te reserveren voor Escape Room Harderwijk.

Escape Room Harderwijk is gevestigd in Harderwijk en ook goed te bereiken vanuit Nunspeet, de Veluwe, Zeewolde, Ermelo, Putten, Zwolle, Nijkerk en omgeving.