Escape Room Ermelo

De escape room bij Ermelo, durf jij de uitdaging aan te gaan? Zodra de deur op slot gaat ,heb je geen tijd te verliezen. Jij en je teamgenoten zullen goed moeten samenwerken om de puzzels op tijd op te lossen. Beleef samen met je vrienden, familie of collega’s de unieke settings met vaak pittige puzzels waar out of the box denken niet onverstandig is. Je bent aan het eind van de escape room nabij Ermelo een ervaring rijker die je niet snel zal vergeten.

Diverse kamers bij onze escape room bij Ermelo

Bij de escape room bij Ermelo heb je de keuze tussen twee kamers: de criminele kamer en Lab X.

Escape Room ErmeloEscape room bij Ermelo: de criminele kamer
Jullie bevinden je in het kantoor van meneer De Muts. Meneer De Muts en zijn voormalig handlanger Harry V zijn betrokken bij veel duistere zaakjes. Harry de V. is echter spoorloos verdwenen. Sporen jij en je team hem met behulp van een aantal codes en puzzels op voordat het te laat is?

Escape Room ErmeloEscape room bij Ermelo: Lab X
Jullie bevinden je in het laboratorium van de verwarde professor De Bolle. Vroeger testte hij zijn experimenten altijd op dieren, maar nu zijn vergunning is afgepakt kan dit niet meer. Ontrafel samen met je team het mysterie rondom professor De Bolle. Wees er alleen wel snel bij, want misschien worden jullie anders wel de nieuwe proefkonijnen.

Hoeveel personen kunnen er meespelen?

Bij de escape room vlakbij Ermelo kunnen er per kamer 2 tot 8 mensen meespelen. In verband met veiligheids- en praktische redenen kan er niet met meer dan 8 personen tegelijk worden gespeeld. Als je toch met meerdere personen wil spelen, kun je kamers achter elkaar reserveren. Of maak gebruik van één van de arrangementen die de escape room nabij Ermelo te bieden heeft.

Escape room bij Ermelo; reserveer vandaag nog

Denk jij dat je het samen met je team voor elkaar kan krijgen om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen? Geef je dan samen met je vrienden, familie of collega’s op voor de escape room in de buurt van Ermelo. Reserveren kan eenvoudig online. Klik hier om te reserveren bij de escape room vlakbij Ermelo.

Onze Escape Room vlakbij Ermelo is gevestigd in Harderwijk en ook goed bereikbaar vanuit Nunspeet, de Veluwe, Zeewolde, Putten, Zwolle, Nijkerk en omgeving.