Om uw bezoek aan Escaperoom Harderwijk plezierig en goed, maar vooral veilig te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld.

De volgende regels gelden specifiek voor de escaperooms:
1. In onze escaperooms hoeft u niets te forceren of met kracht te openen. Gebruik vooral uw denkvermogen.
2. We hanteren voor beide escaperooms een leeftijd vanaf 14 jaar, dit omdat de escaperoom ‘tot leven komt’ en er schrik elementen in kunnen zitten.
3. Mocht u, om wat voor reden dan ook, de escaperoom willen verlaten, dan kan dat altijd.  Zoek 1 van de camera’s op, zwaai met uw armen boven uw hoofd en roep “No play”. Wanneer u besluit de escaperoom te verlaten, heeft u daarna geen toegang meer om het spel verder te spelen.
4. De camerabeelden worden niet opgenomen, maar alleen gebruikt om het spelverloop in de gaten te houden en voor de veiligheid.
5. De spelleider kijkt via camera’s mee met het spel. Bij het overtreden van de huisregels, kan hij/zij besluiten het spel te beëindigen. Hierover kan niet worden gediscussieerd.
6. U speelt het spel op eigen risico. Schade of letsel kan niet worden verhaald op Escaperoom Harderwijk.

De volgende regels gelden specifiek voor de VR-Game La Casa de Dinero:
7. Gebruik vooral uw denkvermogen bij deze VR-Game.
8. Op tafel en aan de muren liggen/hangen props die u nodig heeft. Communiceer goed met elkaar.
9. Een mobiele telefoon is toegestaan bij dit spel.
10. Draagt u de VR-bril dan adviseren wij u om op een stoel plaats te nemen, doet dit ook bij het op- en afzetten van de VR-bril en houdt de VR-bril dan altijd met 2 handen vast.
11. U speelt het spel op eigen risico. Schade of letsel kan niet worden verhaald op Escaperoom Harderwijk.

De volgende regels gelden voor alle activiteiten in ons pand:
12. U bent op de hoogte van camera toezicht in het hele pand, dit voor de veiligheid van gasten en medewerkers.
13. Alcohol, roken, andere verdovende middelen of onder invloed zijn daarvan is niet toegestaan. Escaperoom Harderwijk heeft ten alle tijden het recht om iemand de toegang te weigeren.
14. Vertel u vrienden en familie hoe spannend/leuk uw ervaring was bij Escaperoom Harderwijk, maar vertel ze niets over de raadsels, puzzels en opdrachten. Op deze manier houden we het spel spannend voor iedereen die het nog wil spelen.
15. Zelf meegebrachte drank en/of etenswaren zijn niet toegestaan.
16. Na afloop maken we een foto, deze komt op onze sociale media. Als u hier bezwaar tegen hebt maak dit dan kenbaar bij de spelleider.

Wij vragen u om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen met een akkoord, zodat wij weten dat u zich bewust bent van bovenstaande zaken. Als u deze invult, dan houden wij u graag op de hoogte en krijgt u een e-mail zodra jullie foto online staat.

Wij wensen u vooral heel veel plezier met het spelen van onze escaperooms of VR-game. 

Team Escaperoom Harderwijk

Vul uw gegevens hieronder in:

Akkoordformulier

* Verplicht